L'obrador dels prodigis Christian Escribà, Sílvia Tarragó
Material type:
- Texto
- sin mediación
- volumen
- 9788466424790
- El obrador de los prodigios Catalán
Item type | Current library | Call number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|
LLIBRE | BIBLIOTECA ATZENETA | NH-95 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 9788466424790 |
Browsing BIBLIOTECA ATZENETA shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
En la grisor de la Barcelona de postguerra, el món sensitiu de l’obrador escampa dolçor, colors i aromes per tota la ciutat.
Som al 1947 i l’Alba comença a treballar de cuinera per a una família benestant de Barcelona
del passeig de Gràcia. Amb vint anys acabats de fer, ha aconseguit la feina gràcies a les habilitats
culinàries demostrades servint en una casa del seu barri, a Sants. Aviat la seva peculiar
forma de cuinar desperta l’admiració dels senyors, ja que les seves receptes van més enllà del
gust i de la presentació. Amb els plats, l’Alba transmet la seva pròpia essència, sensitiva i creativa,
de manera que arriba a canviar els estats d’ànim de qui tasta els seus plats. Des del seu
naixement, però, sembla que la seva vida està lligada de manera misteriosa a l’obrador de la
pastisseria Escribà i que la màgia del dolç anirà obrant els seus propis miracles. Un repàs a la
història de l’emblemàtica pastissera i de la segona meitat del segle XX.
There are no comments on this title.