Amazon cover image
Image from Amazon.com
Image from Google Jackets

L'obrador dels prodigis Christian Escribà, Sílvia Tarragó

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Catalan Original language: Catalan Series: Col·lecció Clàssica ; 1215Publisher: Barcelona Columna, [2019]Copyright date: ©2019Edition: Primera edició: abril de 2019Description: 284 páginas 24 cmContent type:
  • Texto
Media type:
  • sin mediación
Carrier type:
  • volumen
ISBN:
  • 9788466424790
Uniform titles:
  • El obrador de los prodigios Catalán
Summary: En la grisor de la Barcelona de postguerra, el món sensitiu de l’obrador escampa dolçor, colors i aromes per tota la ciutat. Som al 1947 i l’Alba comença a treballar de cuinera per a una família benestant de Barcelona del passeig de Gràcia. Amb vint anys acabats de fer, ha aconseguit la feina gràcies a les habilitats culinàries demostrades servint en una casa del seu barri, a Sants. Aviat la seva peculiar forma de cuinar desperta l’admiració dels senyors, ja que les seves receptes van més enllà del gust i de la presentació. Amb els plats, l’Alba transmet la seva pròpia essència, sensitiva i creativa, de manera que arriba a canviar els estats d’ànim de qui tasta els seus plats. Des del seu naixement, però, sembla que la seva vida està lligada de manera misteriosa a l’obrador de la pastisseria Escribà i que la màgia del dolç anirà obrant els seus propis miracles. Un repàs a la història de l’emblemàtica pastissera i de la segona meitat del segle XX.
List(s) this item appears in: Llegim en català
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

En la grisor de la Barcelona de postguerra, el món sensitiu de l’obrador escampa dolçor, colors i aromes per tota la ciutat.

Som al 1947 i l’Alba comença a treballar de cuinera per a una família benestant de Barcelona
del passeig de Gràcia. Amb vint anys acabats de fer, ha aconseguit la feina gràcies a les habilitats
culinàries demostrades servint en una casa del seu barri, a Sants. Aviat la seva peculiar
forma de cuinar desperta l’admiració dels senyors, ja que les seves receptes van més enllà del
gust i de la presentació. Amb els plats, l’Alba transmet la seva pròpia essència, sensitiva i creativa,
de manera que arriba a canviar els estats d’ànim de qui tasta els seus plats. Des del seu
naixement, però, sembla que la seva vida està lligada de manera misteriosa a l’obrador de la
pastisseria Escribà i que la màgia del dolç anirà obrant els seus propis miracles. Un repàs a la
història de l’emblemàtica pastissera i de la segona meitat del segle XX.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Share